Aktualizace členské základny v Rejstříku sportu a výzva Můj Klub 2021!

 

 

 

Vážení sportovní přátelé,

vzhledem k vyhlášené výzvě Národní sportovní agentury MŮJ KLUB 2021 je nezbytné provést aktualizaci členské základny v Rejstříku sportu (www.rejstriksportu.cz).

Jedná se o to, že následné podávání žádostí o dotace z výzvy „Můj klub 2021“ bude letos probíhat v novém prostředí Rejstříku sportu.  

Od 8.10. do 15.10. bude Rejstřík sportu z důvodu migrace dat do „nového“ prostředí odstaven, proto doporučujeme aktualizaci členské základny a následné nahrání provést co nejdříve tzn. do čtvrtka 8.10.!

Národní sportovní agentura upozorňuje, že TJ/SK s nepotvrzenou registrací nebudou moci o dotaci žádat. V případě, že není vaše TJ/SK doposud registrována nebo neprovedla validaci, postupujte prosím dle návodu zde: http://www.ptupraha.cz/2020/10/dotace-muj-klub-2021-neodkladejte-registraci-v-rejstriku-sportu/

Pro práci v rejstříku není potřeba čekat na validaci účtu ze strany NSA, je možné v něm pracovat ihned po zaregistrování.

Pokud jste již registrovaní postupujte takto:

Nejprve si aktualizujte členskou základnu v Informačním systému ČUS (iscus.cz).

Nově lze jednoduše stáhnout aktualizovanou členskou základnu z Informačního systému ČUS přímo ve formátu CSV pro nahrání do Rejstříku sportu (www.rejstriksportu.cz).

Postup:

1. Aktualizujte členskou základnu v IS ČUS, poté klikněte na pole „Členové“

2. Vpravo dole klikněte na tlačítko „Export rejstřík“, tak vyexportujete předvyplněný soubor ve formátu CSV, který lze přímo použít pro nahrání do Rejstříku sportu (www.rejstriksportu.cz).

- Stažený soubor je důležité uložit ve formátu CSV (Textový soubor s oddělovači)

3. Přihlaste se do Rejstříku sportu, vpravo nahoře klikněte na pole „Zapsat údaje“, následně na „Přidat údaje o sportovcích a trenérech“ a „Nahrát CSV soubor“.

Níže naleznete Manuál pro práci s Rejstříkem.

Soubory ke stažení