Formuláře pro vyúčtování neinvestičních výzev z roku 2022

Národní sportovní agentura zveřejnila na svém webu veškeré podklady k vyúčtování neinvestičních výzev Provoz a údržba 2022, Můj Klub 2022 a Můj Klub 2022 - 2. kolo.

Všechny potřebné formuláře včetně pokynů k vyúčtování výzvy Provoz a údržba najdete: ZDE nebo v příloze článku. 

Podklady pro vyúčtování výzvy Můj Klub 2022 najdete ZDE a vyúčtování výzvy Můj Klub 2022 - 2. kolo ZDE

 

Všechny povinné dokumenty k vyúčtování a finančnímu vypořádání musí příjemce nejpozději do 15. 2. 2023 vždy podat elektronicky do datové schránky poskytovatele ID vnadiz2. Odesílající datová schránka musí být datová schránka příjemce. V případě doručování podepsaného vyúčtování není třeba podpis/y úředně ověřovat, neboť autenticitu dokumentu zajistí samotný systém datových schránek. 
 
Datová zpráva s vyúčtováním musí být označena: „Vyúčtování číslo žádosti“ - např. „Vyúčtování PU22-XXXXX“. Číslo žádosti naleznete na Rozhodnutí o poskytnutí dotace. 
 
V příloze zasíláme závazné pokyny pro vyúčtování a vypořádání se státním rozpočet pro danou výzvu Provoz a údržba 2022. Dále zasíláme formulář pro vyúčtování a vypořádáníčestné prohlášení o vyloučení souběhu dotace a Avíza vratek k nevyčerpaným finančním prostředkům výzvy. Nevyčerpané prostředky musí být vráceny dle pokynů do 15. 2. 2023
 
Při vyplňování formuláře prosíme dbejte na vyplnění všech pěti listů souboru Excel. U třetího listu s názvem: "FINANČNÍ VYPOŘÁDÁNÍ" prosím vyplňte i pole "Kontroloval", které není označené žlutě.