HALA SLAVIA OŽILA DNEM NÁBORŮ A SPORTU 2024

Čtvrtý ročník náborové akce je za námi. Po středečním rozhodnutí přesunu akce z venkovního areálu do haly Slavia z důvodu nepříznivého počasí měli organizátoři opravdu málo času na přípravy haly. Díky spolupráci s TJ Slavia Hradec Králové však v neděli nebránilo nic skvělé sportovní atmosféře v podání více než 50 stánků.

Návštěvníci hned po desáté hodiny proudili do haly i přes velmi deštivé počasí a užívali si možností všech sportovních stánků v hale. Ukázky na stanovištích byly připraveny jak na ochozu, kde 14 sportů mělo možnost ukázat svoji činnost, tak v hale, kde bylo dalších 37 sportovních stánků.

V 10:20 začalo úvodním slovem primátorky města Hradec Králové žít také pódium, na kterém akci moderoval již tradičně Oldřich Tamáš a postupně zval dle harmonogramu především taneční sporty a bojová umění na pódium, kde kluby předvedly to nejlepší ze svých dovedností.

I přes mírně omezené prostory oproti venkovnímu areálu všechny sportovní oddíly našly své místo pro aktivitu pro děti, které tak mohly sbírat

do hrací kartičky razítka a po naplnění kartičky si vyzvednout odměnu na infostánku akce. Do soutěže s kartičkami se aktivně zapojili také partneři akce Centralplast, Dopravní podnik města Hradec Králové či Základní škola Krok. Speciální poděkování patří městu Hradec Králové za podporu akce.

Celková návštěvnost dle předběžných propočtů dokonce předčila předchozí ročníky a pozitivní ohlasy se šířily napříč organizátory, účastníky z řad klubů, tak i návštěvníky. Děkujeme všem zapojeným za šíření sportovní nálady a těšíme se na další ročník!