Nominujte na ocenění města úspěšné sportovce!

FOTO - zdroj: web MHK

 

Město Hradec Králové ve spolupráci s Královéhradeckou unií sportu připravuje společné vyhlášení nejúspěšnějších sportovců, sportovních kolektivů a osobností města Hradec Králové v oblasti sportu za roky 2020 a 2021.

 

Máte-li ve svých řadách či okolí sportovce nebo sportovní kolektiv, který dosáhl v letech 2020 a 2021 mimořádných sportovních výsledků nebo osobnost, která by zasloužila ocenění v některé z níže uvedených kategorií, můžete ji nominovat prostřednictvím elektronických formulářů a to nejpozději do 17. ledna 2022. 

Podmínkou pro ocenění individuálních sportovců a sportovních kolektivů je členství v královéhradecké sportovní organizaci, závodní činnost za sportovní organizaci se sídlem v Hradci Králové a tréninková činnost probíhající zejména na území města Hradec Králové.

 

Kategorie, vč. nominačních formulářů:

1. Naděje královéhradeckého sportu - individuální sportovci v kategoriích mládeže, vyhlášeno bude max. 10 individuálních sportovců bez určení pořadí

2. Naděje královéhradeckého sportu – mládežnické kolektivy, vyhlášeny budou max. 3 kolektivy bez určení pořadí

Nominační formulář pro kategorii 1 a 2 

Naděje královéhradeckého sportu zde:  https://forms.gle/NcyeCotPBysLJQx1A

 

3. Sportovec města Hradec Králové v kategorii dospělí, vyhlášeno bude max. 5 individuálních sportovců z nichž 3  budou vyhlášeni vč. pořadí (1. – 3. místo)

4. Sportovní kolektiv města Hradec Králové v kategorii dospělí, vyhlášeny budou max. 3 kolektivy, z nichž bude samostatně vyhlášen vítěz

Nominační formulář pro kategorii 3 a 4

Sportovec a sportovní kolektiv města Hradec Králové zde: https://forms.gle/DJ9kHY8vNg4L37jn7

 

5. Síň slávy, vyhlášena bude max. 1 osobnost

6. Dobrovolný trenér/trenérka (cvičitel/cvičitelka), vyhlášeni budou max. 3 osobnosti

Nominační formulář pro kategorii 5 a 6

Síň slávy a Dobrovolný trenér zde: https://forms.gle/Z1ak15xpjgX6nBgy6

 

V případě více návrhů použijte prosím připravený formulář opakovaně. Jeden sportovec, kolektiv i osobnost bude do nominací zahrnuta pouze jedenkrát. 

 

Na Výroční cenu města Hradec Králové (konkrétně na Hradeckou sportovní cenu) můžete do 31.01.2022 navrhnout také mimořádný projekt či počin v oblasti sportu za rok 2021. K tomuto účelu prosím využijte tento formulář  Výroční ceny města Hradec Králové: Hradec Králové .

 

Novinky k anketě sledujte ZDE!