Podání žádostí v program MMHK na činnost sportovních organizací pro rok 2021 je možné do 14.12.!

Sportovní organizace zabývajících se systematickou a dlouhodobou prací, zejména s mládeží, v oblasti sportu mohou od pátku 4. prosince 2020 do pondělí 14. prosince 2020 do 17 hodin žádat město Hradec Králové o poskytnutí dotací na svoji činnost v roce 2021.

Dotace budou poskytnuty na celoroční sportovní činnost dětí a mládeže, probíhající na území města Hradec Králové a město pro tuto podporu připravilo 8 milionů Kč. Subjekty, které budou chtít dotaci získat musí prokázat, že jejich členové sportují minimálně dvakrát v týdnu po devět měsíců v roce a vedou řádnou evidenci členů a jimi zaplacených členských příspěvků. Za podmínky doložení jmenných seznamů, rozpisů tréninkových skupin a dalších podkladů budou podpořeni registrovaní sportovci ve věku 11 až 23 let účastnící se závodů předpokládanou částkou 1.400 Kč, mladší sportovci ve věku od 3 do 10 let částkou 400 Kč.

Stejně jako v jiných dotačních programech z oblasti kultury, sportu a cestovního ruchu budou žádosti přijímány pouze elektronicky prostřednictvím dotačního portálu a pro přihlášení do dotačního portálu je nutné mít vytvořenou ověřenou elektronickou identitu (datovou schránku, Moje ID) – potřebný postup autentizace do tzv. Portálu občana naleznete na dotačním portálu v sekci Návody a dokumenty.

 

Podrobné informace naleznete na stránkách statutárního města Hradec Králové přímo ZDE.