Důležitá informace pro kluby poškozené povodněmi

AKTUALIZACE: PRODLOUŽENÍ TERMÍNU DO 7.10. !!!

Hlásit škody je možné do 30.9. 2024 do 12:00 hodin. Poté budou strukturované údaje o škodách poskytnuty NSA k odeslání ministerstvu financí ČR.

Vláda ustavila ve čtvrtek 19. září pracovní skupinu pro monitoring povodňových škod. Po jednání Národní sportovní agentury s Českou unií sportu bylo dohodnuto, že ČUS shromáždí za asistence svých okresních územních pracovišť předběžný rozsah a výši škod na sportovištích.

Data o povodní poškozených sportovních zařízeních mohou hlásit všichni vlastníci sportovišť, včetně obcí, měst, sportovních organizací v ČUS i mimo ČUS, i vlastníci soukromých sportovišť.

Ke sběru údajů slouží interaktivní formulář, do kterého přímo vlastník poškozeného sportoviště/majetku vyplní požadovaná data.

Formulář zde  https://forms.gle/knoDGAC2hq87Spjx9 

Obsahuje údaje o okresu, místě, vlastníkovi, druh poškozeného sportovního zařízení a movitého majetku. A údaje o tom, zda majetek je pojištěný, nepojištěný či nepojistitelný.

Vyplnění je možné prokonzultovat s okresními územními pracovišti ČUS

Hlásit škody je možné do 30.9. 2024 do 12:0 hodin. Poté budou strukturované údaje o škodách poskytnuty NSA k odeslání ministerstvu financí ČR.

__________________________________________________________________________________

Informace pro sportovní kluby, které uzavřely pojištění v rámci majetkové pojistky České unie sportu

Makléři společnosti Renomia, partnera pojištění ČUS, jsou připraveni všem pojištěným subjektům po povodních a záplavách co nejrychleji pomoci s procesem nahlášení a řešení škody.

Využijte kontaktů HOTLINE RENOMIA pro hlášení pojistných událostí (+420 226 219 945, nebo ).

Po opadnutí vody, zajištění nejnutnějších opatření a po návratu do stabilních podmínek v místech katastrofy, se Česká unie sportu pokusí prostřednictvím svých územních pracovišť zmapovat situaci povodňových škod na sportovištích a majetku sdružených sportovních klubů a tělovýchovných jednot v postižených oblastech. Prvořadá je samozřejmě obnova základní infrastruktury. S následky škod na sportovištích SK a TJ přesto seznámíme Národní sportovní agenturu.

Přejeme všem, ať jste hlavně v pořádku, ať se život v postižených oblastech brzy vrátí do normálních kolejí, a ať zase mohou všichni nalézat uspokojení a životní energii prostřednictvím sportu.